Den vigtigste forudsætning for et grundlæggende sundt byggeri med god holdbarhed er, at de statiske forudsætninger er i orden.


Konstruktionsdelene skal kunne holde til alle de naturlaster som det danske klima byder på og det er ikke kun vigtigt at bygningen bliver stående, men også at konstruktionsdelene ikke revner eller forvitrer før tid. Det er ligeledes vigtigt at bygningen designes efter de brugskrav, brugeren har til den.

Vi udfører statiske beregninger til alle størrelser af opgaver og indenfor alle gængse konstruktionstyper.

Den statiske dokumentation udføres, så den opfylder alle relevante normer og regler.

Vi kan hjælpe uanset om du skal have udført en simpel bjælkeberegning, dokumentation til myndigheder eller en avanceret analyse af en større statisk model.

Vi udfører statiske beregninger for erhvervskunder, offentlige kunder og privatpersoner og afhængig af entrepriseform arbejder vi for bygherre, entreprenør eller evt. som uafhængig tredjepart.

De statiske beregninger udføres typisk som dokumentation når vi projekterer konstruktioner eller når vi skal analysere tilstande, skadesårsager eller udbedringstiltag på eksisterende byggeri. Ved projekteringsopgaver benytter vi vores store erfaring indenfor beregninger i forbindelse med udarbejdelse af projektmaterialet.

Vi er din sparringspartner når du har brug for hjælp til optimering af konstruktionerne.  Vi har stor erfaring med hvilke bygningsdele der med fordel kan optimeres af hensyn til totaløkonomien, således at du får den bedste kvalitet til prisen.

Vi regner på beton, letbeton, træ, murværk, stål, aluminium og fundamenter m.v. efter de nyeste normer.

Vores store erfaring indenfor analyser efter ældre normsæt i forbindelse med f.eks. renoveringsopgaver, sikrer dig mod de mange faldgruber, der kan være forbundet med ældre byggeskik. Dette gælder uanset om byggeriet er 3, 30 eller 300 år gammelt.

Statiske beregninger


Særlige specialer indenfor konstruktioner:

Særlige specialer indenfor konstruktioner


Aluminium er let, men har høj styrke og bruges derfor til mange konstruktionsdele m.m. indenfor byggeriet. 103 Rådgivende Ingeniører har stor erfaring med beregning af aluminiumskonstruktioner

Vi er eksperter i tagkonstruktionerEn tagkonstruktion består af mange komponenter. Svigt i disse komponenter kan forårsage alt fra fugtproblemer og knirkelyde til kollaps.