Få uvildig rådgivning, når du skal købe hus


Køberrådgivning

Et huskøb er en af livets helt store beslutninger, som selvfølgelig skal tages på det bedst mulige, oplyste grundlag. Du har måske ønsker om at ændre på husets indretning? Måske er du i tvivl om den fugt, som er på kældervæggene, har nogen særlig betydning for husets værdi, eller hvor stor betydning du skal tillægge murværkets tilstand osv.?

Der kan være en masse uafklarede spørgsmål, som du ønsker besvaret, inden du tager den store beslutning og vælger at købe huset.

Vi kan som uvildige byggesagkyndige hjælpe dig med at vurdere det hus, som du påtænker at købe. Vores pris for en køberrådgivning er konkurrencedygtig, og vores ydelse er meget efterspurgt, fordi vi er omhyggelige.

Vores kunder føler sig rådgivet på en nem og forståelig måde, som gør, at de ved meget mere om, hvad de køber, og om der er nogle særlige fokuspunkter i netop det hus.

Er køberrådgivningen på et tidligt stadie, vil vi kunne give dig muligheden for at give sælger et velbegrundet – lavere – bud på huset – og dermed hjælpe dig med at spare penge.

Ved vores købergennemgang kan du forvente:

  • En byggesagkyndig som bruger 2-3 timer på at rådgive dig om netop det hus, som du har i sinde at købe
  • Forklaring på, hvad der reelt står i tilstandsrapporten.
  • Grundig gennemgang af hele ejendommen
  • Drøftelse af mulige ombygninger eller renoveringer – hvad koster det, og hvad skal du være særligt opmærksom på?
  • Drøftelse af kommende vedligehold på huset de næste 5-10 år
  • Overordnet konklusion omkring ejendommens tilstand set i forhold til tilsvarende ejendomme af samme alder og byggestil

Kontakt os hvis du har brug for en uvildig byggefaglig vurdering af det hus du gerne vil købe.

Det er altid en god idé at investere i køberrådgivning. Udgiften kan nemt tjene sig ind, fordi du får oplysninger, som du ikke havde før, du gennemgik boligen med en byggesagkyndig. Dermed kan du bedre vurdere, om huset opfylder dine behov nu og i fremtiden, og om prisen på huset er den rigtige.