En byggesagkyndig fra 103 hjælper med hurtig og uvildig rådgivning


Byggesagkyndig rådgivning

Der kan være mange situationer, hvor man som husejer står overfor noget, som får advarselslamperne til at blinke og man kan have behov for assistance fra en byggesagkyndig. Man ved måske ikke rigtigt, om det er en murer eller tømrer, der kan hjælpe. Så kan man få brug for en uvildig byggesagkyndig, som kan se på det først og rådgive om, hvad der skal til for at løse problemet.

Vi rådgiver private husejere i ofte opståede problematikker i og omkring deres hus.  Mange husejere oplever, at når deres behov i huset ændrer sig, ændrer huset sig ikke altid med. Hvis husejere begynder at bruge rum, som ellers ikke har været brugt i flere år, kan der opstå problemer. F. eks. vil fugt kunne komme uden at man måske har oplevet det før. Måske har man brug for at føre rør op gennem tagkonstruktionen og opdager så, at der er ”noget hvidt og sort på lægterne i tagrummet”….

Vi findes i dit lokalområde og har som regel en kort responstid fra du kontakter os til vi er hos dig.

Vi yder altid rådgivning ”som er til at forstå”. Ofte siger vores kunder efterfølgende: ”Var det bare det?” Vores kunder opnår en bedre forståelse af hvorfor de har problemer med deres hus og de får altid rådgivning om, hvordan de kommer videre.

Nogle gange har husejeren troet, at der skulle meget mere til end, det der reelt var nødvendigt. Derved har vi hjulpet husejeren til at bruge pengene rigtigt første gang og som uvildig har vi ingen interesse i at gøre projektet større eller mindre end nødvendigt.

I forbindelse med skader på huset kan vi også assistere med plan for udbedring og tilsyn med selve udbedringen. En byggesagkyndig fra 103 Rådgivende Ingeniørselskab står også altid klar til at hjælpe med at vurdere, om du som kunde har fået det du har/eller skal betale for.

Læs også hvad vi kan hjælpe med omkring skimmelsvamp og køberrådgivning.

Byggetilsyn

Byggetilsyn af byggesagkyndig fra 103 Rådgivende Ingeniørselskab
Byggeskilt ved et byggeri, hvor en byggesagkyndig fra 103 Rådgivende Ingeniørselskab udføre byggetilsyn

Geografisk område

103 Rådgivende Ingeniørselskabs byggesagkyndige kører over hele Fyn og øerne. Vi giver også gerne et tilbud på opgaver længere væk, så tag fat i os og få et tilbud.

103 vejleder og hjælper med:


Radon er en naturligt forekommende radioaktiv gasart, der kan trænge ind i huset fra undergrunden. Radon kan hverken ses eller lugtes, men kan ved langvarig påvirkning være sundhedsskadeligt.

Tegn på skimmelsvamp ses ofte på kolde og fugtige overflader i boligen. Hvis der er tegn på skimmelsvamp i boligen, bør du altid reagere, da det kan give sundhedsmæssige gener.

Et huskøb er en af livets helt store beslutninger, som selvfølgelig skal tages på det bedst mulige, oplyste grundlag. Der kan være en masse uafklarede spørgsmål, som du ønsker besvaret inden du tager den store beslutning og vælger at købe huset.

Fugt & fugtmåling


Fugt i bygninger kan stamme fra byggefasen eller kan opstå senere i bygningens levetid. Fugt i bygningens primære dele vil medføre nedsat levetid på bygningen generelt.

Vi elsker at følge med i vores kunders projekter


Herunder kan du læse mere om byggeprojekter, hvor vi har været involveret