Vi hjælper med hurtig og kyndig rådgivning


Der kan være mange situationer, hvor man som husejer står overfor noget, som får nogle advarselslamper til at blinke. Man ved måske ikke rigtigt, om det er en murer eller tømrer, der kan hjælpe én videre. Så kan man få brug for en uvildig byggesagkyndig, som kan se på det først og rådgive en om hvad der skal til for at løse problemet.

Vi rådgiver private husejere i ofte opståede problematikker i og omkring deres hus.  Mange husejere oplever, at når deres behov i huset ændrer sig, ændrer huset sig ikke altid med. Hvis husejere begynder at bruge rum, som ellers ikke har været brugt i flere år, kan der opstå problemer. Fx vil fugt kunne komme uden at man måske har oplevet det før. Måske har man brug for at føre rør op gennem tagkonstruktionen og opdager så, at der er ”noget hvidt og sort på lægterne i tagrummet”….

Vi findes i dit lokalområde og har som regel en kort responstid fra du kontakter os til vi er hos dig.

Vi yder altid rådgivning ”som er til at forstå”. Ofte siger vores kunder efterfølgende, at ”var det bare det?” Vores kunder opnår en bedre forståelse af hvorfor de har problemer med deres hus og de får altid en rådgivning om, hvordan de kommer videre.

Nogle gange har husejeren tænkt, at der skulle meget mere til end, det der reelt var nødvendigt. Derved har vi hjulpet husejeren til at bruge pengene rigtigt første gang og som uvildig har vi ingen interesse i at gøre projektet større eller mindre end nødvendigt.

I forbindelse med skader på huset kan vi også assistere med plan for udbedring og tilsyn med selve udbedringen. Vi står også altid klar med at hjælpe med at vurdere, om du som kunde har fået det du har/eller skal betale for.

Byggetilsyn

103 vejleder og hjælper med:


Står du overfor at skulle sælge dit hus og har brug for en uvildig byggesagkyndig til at lave rapporterne for dig? Vi har konkurrencedygtige priser på Tilstandsrapport, Energimærkning og El-rapport.

Tegn på skimmelsvamp ses ofte på kolde og fugtige overflader i boligen. Tegn på skimmelsvamp i boligen bør der altid reageres på, da mennesker kan få sundhedsmæssige gener af det.

Når du skal købe hus er det en af livets helt store beslutninger, som selvfølgelig skal tages på det bedst mulige oplyste grundlag. Der kan være en masse uafklarede spørgsmål, som du ønsker besvaret inden du tager den store beslutning og vælger at købe huset.

Fugt & fugtmåling


Fugt i bygninger kan stamme fra byggefasen eller kan opstå senere i bygningens levetid. Fugt i bygningens primære dele vil medføre nedsat levetid på bygningen set som en samlet enhed.

Radon er en naturligt forekommende radioaktiv gasart, der kan trænge ind i huset fra undergrunden. Radon kan hverken ses eller lugtes, men det kan ved langvarig påvirkning være sundhedsskadeligt.