103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS leverer rådgivning baseret på en fast stab af kompetente medarbejdere og i tæt samarbejde med en række nært tilknyttede samarbejdspartnere med stor erfaring.

Vi har en ambition om at levere rådgivning, der skaber værdi for vores kunder. Uanset størrelsen på opgaven tilstræber vi at sikre høj kvalitet, praktiske løsninger, højt fagligt niveau samt effektiv og omkostningsbevidst projektgennemførelse.

103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS har stor erfaring som bygherrerådgiver og projektrådgiver i alle faser og typer af projekter inden for vores hovedområder: Akustik, støj og vibrationsmåling, Energi, Projektledelse og Byggeri.

Ledige stillinger


Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

Nedenfor kan du se ledige stillinger. Hvis du ikke finder en ledig stilling, der matcher dine evner og interesser, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning sammen med CV og andre relevante dokumenter til: info@103.dk.

 

Vi søger pt. folk til følgende stillinger. tryk på linket for at komme til jobopslaget:

Praktikophold hos 103


Få indblik i hverdagen i et rådgivende ingeniørfirma.

Er du studerende, kan du få et praktikophold hos os, hvor du kan afprøve og lære om det virkelige liv – på arbejdspladsen eller ”i marken” hos vores kunder. Vi tror på fremtiden og tager aktivt del i uddannelsen af nye bygningskonstruktører/ bygningsingeniører m.v. Derfor tilbyder vi studerende at blive introduceret til det praktiske arbejde i et rådgivende ingeniørfirma.

Referencer


Vi har løst diverse opgaver for følgende firmaer