103 Rådgivende Ingeniørselskab er en skarp medspiller med erfaring inden for både national og international projektledelse.


I 103 Rådgivende Ingeniørselskab har vi stor erfaring med gennemførelse af projekter. Vores medarbejdere har gennemført et utal af forskellige projekter fra forskning og udviklingsprojekter over projektudviklingsprojekter nationalt og internationalt til mere traditionelle anlægsprojekter i både energi- og byggebranchen.

Vi arbejder efter anerkendte projektmodeller, primært baseret på vores kunders projektmodeller, men vi har naturligvis også mulighed for at skræddersy en model tilpasset det enkelte projekts natur og behov.

Afhængigt af hvor veldefineret projektet er, arbejder vi ud fra den klassiske fasemodel eller vandfaldsmodel, alternativt har vi også erfaringer med agile modeller baseret på f.eks. SCRUM og igen andre modeller relevante i forbindelse med innovationsprocesser.

I 103 Rådgivende Ingeniørselskab bestræber vi os på, at jeres projekter kommer i mål inden for de givne rammer for omfang, tid og økonomi.

Se også vores sider om bygherrerådgivning inden for energisektoren og byggebranchen.

Eksempel på simpel fasemodel, også kaldet vandfaldsmodel: