103 Rådgivende Ingeniørselskab er en skarp medspiller, og har både national og international erfaring med projektledelse.


I 103 har vi stor erfaring med gennemførelse af både små og store projekter, meget simple så vel som komplekse. Vores medarbejdere har gennemført et utal af forskellige projekter gående fra forskning og udviklingsprojekter, over projektudviklingsprojekter nationalt og internationalt til mere traditionelle anlægsprojekter i både energisektoren og byggebranchen.

Vi arbejder efter anerkendte projektmodeller, primært baseret på vores kunders projektmodeller, men vi har naturligvis også mulighed for at skræddersy en model tilpasset det enkelte projekts natur og behov.

103 Rådgivende Ingeniørselskab har med arbejdere som er medlem af dansk Projektledelse og certificeret i henhold til IPMA (International Project Management Association).

Afhængig af hvor veldefineret projektet er, arbejder vi med den klassiske fasemodel eller vandfaldsmodel, alternativt har vi også erfaringer med agile metoder baseret på f.eks SCRUM, samt andre metoder som er relevante i forbindelse med innovationsprocesser.

I 103 bestræber vi os på, at jeres projekter kommer i mål inden for de givne rammer for omfang, tid og økonomi i tæt dialog med med jer som kunde.

Se også vores sider om bygherrerådgivning inden for energisektoren og byggebranchen.

Eksempel på simpel fase model også kaldet vandfaldsmodel: