Professionel projektering og projekteringsledelse er altid forudsætningen for det gode resultat.


Vores medarbejdere har mange års erfaring indenfor projektering og projekteringsledelse og får vi lov, slipper vi ikke sagen før resultatet er nået. Med 103 Rådgivende Ingeniørselskab som projekt– og projekteringsleder på din byggesag sikrer vi at dit byggeri lever op til forventningerne. I kraft af vore medarbejderes stærke generelle viden og erfaring indenfor byggeri, kender vi de typiske faldgruber og styrer effektivt processen udenom.

Gennem vores netværk af samarbejdspartnere kan vi hjælpe med fagekspertise helt ned i detaljen indenfor alle de traditionelle ingeniørdiscipliner – og lidt til. Vi er specialister indenfor konstruktioner, bygningsfysik, støj og vibrationer og har generel viden indenfor alle relevante områder.

Vi sørger for at projektmaterialet lever op til gældende normer og regler samtidig med at bygbarhed, pris, tid og kvalitet er i fokus. Endelig sørger vi for at hjælpe dig til at foretage de rigtige valg så drift- og vedligeholdelsesomkostningerne minimeres i hele byggeriets levetid.

Vore erfaringer spænder over alle størrelser af opgaver og vi kan altid rådgive om hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Vi udarbejder projektmateriale til alle byggeriets faser i fag-, hoved- eller totalentreprise, så vi er klar til at hjælpe uanset om du har brug for et detailprojekt eller blot en byggetilladelse.

Se mere om byggeriets faser på Byggestyrelsens hjemmeside

Projektering og projekteringsledelse:

  • Vi styrer udarbejdelsen af projektmaterialet til dit byggeri
  • Vi udarbejder projektmateriale der sikrer at byggeriet når i mål
  • Vi styrer udbud og kontrahering

Faglige specialer indenfor konstruktioner: