Professionel projektering og projekteringsledelse er altid forudsætningen for det gode resultat.


Vi har mange års erfaring

Vores medarbejdere har mange års erfaring med projektering og projekteringsledelse, og får vi lov, slipper vi ikke sagen, før målet er nået. Med 103 Rådgivende Ingeniørselskab som projekt- og projekteringsleder på din byggesag, vil vi sikre at dit byggeri kommer til at leve op til forventningerne. I kraft af vores medarbejderes stærke generelle viden og erfaring inden for byggeri, kender vi de typiske faldgruber og styrer effektivt processen uden om.

Igennem vores netværk af samarbejdspartnere kan vi hjælpe med fagekspertise helt ned i detaljen inden for alle de traditionelle ingeniørdiscipliner – og lidt til. Vi er specialister i konstruktioner, bygningsfysik, støj og vibrationer og har generel viden inden for alle relevante områder.

Vi sørger for, at projektmaterialet lever op til gældende normer og regler, samtidig med at bygbarhed, pris, tid og kvalitet er i fokus. Endelig sørger vi for at hjælpe dig til at foretage de rigtige valg, så drift- og vedligeholdelsesomkostningerne minimeres i hele byggeriets levetid.

Vores erfaringer spænder over alle størrelser af opgaver, og vi kan altid rådgive om, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Vi udarbejder projektmateriale til alle byggeriets faser i fag-, hoved- eller totalentreprise, så vi er klar til at hjælpe, uanset om du har brug for et detailprojekt eller blot en byggetilladelse.

Se mere om byggeriets faser på Byggestyrelsens hjemmeside.

Projektering og projekteringsledelse:

  • Vi styrer udarbejdelsen af projektmaterialet til dit byggeri
  • Vi udarbejder projektmateriale, der sikrer, at byggeriet når i mål
  • Vi styrer udbud og kontrahering

Faglige specialer inden for konstruktioner:

  • Tagkonstruktioner
  • Aluminiumskonstruktioner til byggeri og industrien
  • Bygværker, bassiner og betonbeholdere, herunder revnekontrol
  • Renovering
  • Projekt- og projekteringsledelse med fokus på tid, økonomi og omfang/kvalitet.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe med projektering og projekteringsledelse af dit byggeri.

Fotoregistrering af spærkonstruktion - Projektering -Projekteringsledelse, registrering